Sık Sorulan Sorular

Bu alan da bizlere sık sorulan soruları listeledik. Sizin de aradığınız sorun buradaysa çözümünü görebilirsiniz. Karşılaştığınız sorun burada gözükmüyorsa bizimle iletişime geçmekten çekinmeyiniz.

Nasıl hesap açabilirim?

Hesap açmak için sağ alt menüde bulunan hesap bölümüne tıklayınız. Ardından karşınıza kayıt olma ekranı gelecektir. Doğru bilgileri gönderdikten sonra kayıt ol butonuna tıklayınız. 

Kayıt olma sayfasına buradan gidebilirsiniz. Bu yazının üzerine tıklayınız

Kayıt oldum fakat ilan paylaşamıyorum?

Cepte Bul sizlere ücretsiz paylaşmanız için ayda 10 adet ilan paylaşma hakkı verir.

Ücretsiz kayıt nasıl olabilirim?

Kayıt olduktan sonra hesabım sayfasına yönlendirileceksiniz eğer yönlendirme başarısız olduysa hesabınıza gitmek için tıklayınız. Hesabınızda gösterge panelinde kısaca hesap bilgileriniz yazmaktadır. Oradan paket satın alın uyarısını göreceksiniz bağlantıya tıklayın. Ardından paket seçme ve ödeme sayfasına yönlendirileceksiniz oradan bireysel paketi seçip ödemeye devam et butonuna tıklayınız. Karşınıza fatura çıkacaktır. Evet başarıyla paketiniz artık yüklendi hesabıma git butonuna tıklayıp gösterge panelinden kaç adet paylaşım ve ne kadar sürenizin kaldığını görebilirsiniz.

Ücretsiz kayıtlarda 30 gün boyunca 10 adet ürün paylaşma hakkınız vardır.

Ücretli kayıt nasıl olabilirim?

Ücretsiz kayıtta anlattığımız gibi aynı adımları izliyoruz. Fakat ödeme yaparken ücretli paketi seçeceğiz. Ödeme sayfasında şuan sadece HAVALE/EFT kabul etmekteyiz. Ödemeyi gerçekleştirin iban numaramıza veya hesap numaramıza  ödemeniz gereken tutarı gönderiniz. Cepte Bul ödemeyi gözden geçirip en kısa sürede hesabınıza paketi tanımlayacaktır.

Cepte Bul yaptığınız kayıtları ve aldığınız paketleri (ücretsiz bile olsa) incelemeden geçirir eğer bilgileriniz doğruysa Cepte Bul tarafından hesabınız onaylanır ve paketiniz hesabınıza yüklenir.

Ceptebul.net'in kullandığı bu yöntem sistem içerisindeki dolandırıcıları engellemek için yapılmıştır. 

İlan paylaştım fakat aramalarda gözükmüyor?

İlanınızı paylaştığınız zaman kontrol panelinde (ilanlar) kısmın da durum bilgisi gözükmektedir. Her gönderdiğiniz ilan dolandırıcıları engellemek amacıyla Cepte Bul tarafından incelenir. İlanınızda bir sorun gözükmüyorsa ilanınız onaylanır ve aramalarda gözükür. (Durum kısmında ilanınızın hangi aşamada olduğunu görebilirsiniz.)

Mağaza paketi aldım fakat hesabıma satın aldığım paket yüklenmedi?

Paket satın aldığınız da banka hesap bilgilerimize ödemeniz gereken tutar 48 saat için de göndermeniz gerekir. Tabi ki HAVALE yaparken referans numaranızı görmenizi unutmayınız. 48 saat için de ödemenizi yaptıysanız kontrol edilir ve onaylanır. Genellikle onay sürecimiz 15 dakika sürmektedir.